1.01.2008 г., 17:18 ч.

Тихо... 

  Поезия » Бели стихове
594 0 3
   

Тихо...

 

Стопявам се във тишината.

Като нота сред недокоснати струни.

Изгубвам се. Съвсем неискано.

Попива ме празнота.

Чуваш ли? Как е тихо...

Чуваш ли? Това съм аз.

Слушай. Мелодия на нищото...

Симфония... на не-самотата.

Симфония... без звуци...

За теб и мен...

Тихо е.

© Джули Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??