12.01.2015 г., 22:57 ч.

Тихо е 

  Поезия
356 0 1

Тихо е. Тичам. Търся вятъра.

Бавно спокойствието ме убива.

Не ми отива самотата.

Ти какво си помисли?

Типичното буйно момиче

усмивката скрива в юмруци.

Тихомълком изтрива сълзите.

Тичешком автобусните спирки прегръща,

мълчаливо в спомените те връща.

Тихо е без теб!

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??