30.07.2008 г., 15:36 ч.

Тихо е 

  Поезия » Хумористична
1292 0 15
 

Тихо е. Светът сега е празен.

Няма вече смях и веселби.

Въздухът тежи във мен досаден,

набразден от шум на пърхащи пчели.

 

Искам днес да съм далече.

Понасям трудно себе си дори,

а няма кой около мен да обвинявам

за това, което ти ми причини!

 

Тихо е. Само в мен сърцето ми бучи.

В ушите тежка песен, разтърсва ме, боли!

Една бутилка малка, вече празна е почти.

Кой ме кара да те пия?! Кой накара ме, кажи?!

 

 

© Мартина Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??