30 jul 2008, 15:36

Тихо е 

  Poesía » De humor
1301 0 15
 

Тихо е. Светът сега е празен.

Няма вече смях и веселби.

Въздухът тежи във мен досаден,

набразден от шум на пърхащи пчели.

 

Искам днес да съм далече.

Понасям трудно себе си дори,

а няма кой около мен да обвинявам

за това, което ти ми причини!

 

Тихо е. Само в мен сърцето ми бучи.

В ушите тежка песен, разтърсва ме, боли!

Една бутилка малка, вече празна е почти.

Кой ме кара да те пия?! Кой накара ме, кажи?!

 

 

© Мартина Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??