10.10.2006 г., 9:58 ч.

Тихо е като молитва... 

  Поезия
610 0 6

Тихо е като молитва...
Изгубени са всички думи
и всички пътища,
които някъде отвеждат.
Ръката ми обгръща твоята,
тъй както невъзможност.
И меко идва вечер.

© Божидар Пангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??