Oct 10, 2006, 9:58 AM

Тихо е като молитва... 

  Poetry
616 0 6

Тихо е като молитва...
Изгубени са всички думи
и всички пътища,
които някъде отвеждат.
Ръката ми обгръща твоята,
тъй както невъзможност.
И меко идва вечер.

© Божидар Пангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??