13.10.2013 г., 14:04 ч.

Тихо и последно 

  Поезия » Любовна
892 0 2

 

 

Тихо и последно

 

 

Аз знам, че трябва да си тръгна - 

внезапно, неочаквано и хладно...

и само мислено да те прегърна

и само мислено отново да те имам...

 

Аз знам, че трябва да не се обърна, 

за да потърсиш лудо светлината, 

с очите на слепец да я потърсиш, 

с очите на слепец да я желаеш - 

да разбереш... че няма да се върне.

 

Ще те докосна плахо и отчаяно

и в устните ти мракът ще потръпне, 

ръцете ни ще се потърсят,

ще постоят една до друга - като мъртви.

 

Ще те целуна тихо и последно 

и като болка в тялото ти ще възкръсна...

© Красимира Масларска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??