13.01.2007 г., 1:40 ч.

Тихо стъпвай по сърцето ми 

  Поезия
703 0 10
Тихо стъпвай по сърцето ми - така го мачкаш с груби присти, сякаш не ръка, а тежък крак стъпва върху него и го гази! То има нужда от обичане - от твоите ласки и зов! То не е просто една маловажна машинка, апаратче за живот! Тихо му шепни, недей да викаш! Признай му всеки свои грях. то ще те разбере - повярвай - и както винаги ще прости наивно, вместо да те осъди, ще те помилва!!! 12.01.2007г.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??