8.12.2009 г., 12:59 ч.

Тихо те обичам 

  Поезия » Любовна
1064 1 19

Птица съм в съня ти -

бяла,

дойдох от изток

с птичи крясък

и истинска съм,

и съм цяла.

Сега те искам -

тук,

а не оттатък!

 

Безплътна

в мислите ти влизам,

неканена

във тях надничам,

не искам нищо

и излизам.

Аз само...

тихо те обичам.

 

 


© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??