1.04.2008 г., 11:38 ч.

Тийнейджър 

  Поезия » Друга
1765 0 7
Хора, вече съм тийнейджър,
не ми трябва мене пейджър,
имам си аз МР-тройка,
свалям гаджета за бройка.

И да знаете, егати -
не излизам с мама, тати,
твърде много съм голям
и пердах от тях не ям.

И пред компа чатя в нета,
ала не и със хлапета,
а със готини хипари,
рокаджии и гъзари.

Ех, не всичко пък е песен
и животът не е лесен,
имам си и аз проблеми
и изпадам във дилеми.

Ей например - тези пъпки.
Как ще имат с мене тръпки
най-красивите мадами?
Всяка пъпка мен ме срами.

Даскалите пък ме дразнят,
има дето им се мазнят
и на тези там "играчи"
казваме им "натегачи".

Аре, бегам бе, човече,
не издържам тука вече,
мятам дънки, блузка в тон
и отивам на купон.

С малка бира за отскок
и купонът е жесток,
ала без цигари, дрога -
те отрова са, за Бога!

Яко там ще си прекарам,
споко, споко тъй ще карам -
де купон, де дискотека,
рядко ще съм в библиотека.

Може пък и да се влюбя
и ума си да загубя.
Но ще видим - има време.
До тогава - не ми дреме!

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ех, че хубаво! Ще взема и аз да погледна по тийнейджърски на света и да му кажа "Не ми дреме !"
  • Ехаааааааааааааааа Суперско е много ми хареса!
  • Точно...тийнейджърско...и много яко!
    Явно ги познаваш добре. с обич, Иванка.
  • Имамм си един такъв в къщи,
    дето все за нещо си се мръщи.
    Ала с туй стихотворение
    ще знам, какво му е...
    до време де!
  • Браво!
  • Едновременно се радвах и съжалявах, че вече отдавна не съм тийнейджър! Първоаприлски поздрави!
  • Много якооооооооо!!!
Предложения
: ??:??