10.11.2010 г., 16:01 ч.

Тишина 

  Поезия
589 0 13

                           ***

 

                          Въпроси

                                         тишината

                                                        ражда...

                         Със черни

                                        зидове

                                                     огражда...

                          Духа    

                                       среднощен

                                                       в нея вгражда...

                          А сутрин

                                         светло

                                                   го преражда...

 

 

                                                                             10.11.2010 год.

 

                                                                                 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??