7.06.2013 г., 10:54 ч.  

Тишина 

  Поезия » Любовна
617 0 4

 

 

      

     Тишина...

     Тихи камбанки са звездите

                               над душа разрита.

     Тишина...

                               и тихи стъпки - Тя?

     Не, съдбата...

                               погали ме и отмина

     някъде в  мрака... 

 

     И тишина...

                                 една такава,

                                             застояла...

     Отронен лист се вихри

                                от липата -

     стар е и отлъчен -

                                вреди

                                        на красотата

     на разцъфтялата липа...

 

     Тишина...

                                в цялата вселена

     на сърцето и душата...

 

 

 

    

    

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??