24.12.2016 г., 10:26 ч.

Тишина... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Акростихове
998 0 3

 

 

Тон. Мисъл. Клавиш. Мечта.

И първа октава. Втора. Тъга...

Шепот. И пауза. Просто сълза.

Истина. Светлина. Силен духа.

Нежност. Страст. Трета нагоре.

Ангел. Песен. И нея. Любов.

 

 

 

 

 

 

© Антония Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??