24 dic 2016, 10:26

Тишина... 

  Poesía » De amor, Verso libre, Verso acróstico
1003 0 3

 

 

Тон. Мисъл. Клавиш. Мечта.

И първа октава. Втора. Тъга...

Шепот. И пауза. Просто сълза.

Истина. Светлина. Силен духа.

Нежност. Страст. Трета нагоре.

Ангел. Песен. И нея. Любов.

 

 

 

 

 

 

© Антония Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??