7.06.2017 г., 13:21 ч.

Тишина 

  Поезия » Свободен стих, Друга
401 0 0

Все ми казват

че трябва

да мълча.

Не било нужно

винаги

да се казва

всичко.

Да пощадя другия

и да излъжа

себе си.
 

Да излъжа себе си

е непростимо.

02.06.2017г.


© l.panterrra Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??