Jun 7, 2017, 1:21 PM

Тишина 

  Poetry » Free verse, Other
484 0 0

Все ми казват

че трябва

да мълча.

Не било нужно

винаги

да се казва

всичко.

Да пощадя другия

и да излъжа

себе си.
 

Да излъжа себе си

е непростимо.

02.06.2017г.


© l.panterrra All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??