8.10.2008 г., 14:04 ч.

Тишина 

  Поезия » Любовна
968 0 18

 

             Тишината ме хапе... и стене,

         и от ревност убива смеха ми.

      Тишината обичах до вчера,

   ала днес тя е страх от раздели...

   Тя бе топла и истински нежна,

       тя бе вплетени в обич мечти,

           ала днес посивя и студено

               в полумрака обиди шепти...

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??