Oct 8, 2008, 2:04 PM

Тишина 

  Poetry » Love
969 0 18

 

             Тишината ме хапе... и стене,

         и от ревност убива смеха ми.

      Тишината обичах до вчера,

   ала днес тя е страх от раздели...

   Тя бе топла и истински нежна,

       тя бе вплетени в обич мечти,

           ала днес посивя и студено

               в полумрака обиди шепти...

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??