17.12.2006 г., 14:18 ч.

Тишина 

  Поезия
677 0 2
Сега когато теб те няма,
аз тъна сам сама,
сега когато теб те няма,
аз няма на кого да се опра.
Няма вече аз да чувам
нежния ти глас,
няма вече да те наричам,
тъй както те наричах аз.
Всичко,което ми остана
е самo самота,
а нещото,което за дълго ми остава
е бяла ТИШИНА!

© Ангелски Греховна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??