4.12.2008 г., 8:57 ч.

Тишина 

  Поезия » Философска
481 0 2

Тишината казва много,

когато е сама и тъмна.

Тя е откровена строго,

съди,

болестно е будна.

Тишината е изповед горда,

говори без думи и плаче.

Тиха, безкористна, сромна.

Обича деня,

но след здрача

е истинска и многословна.

Изслушай я, вярвай й.

Съдник ще бъде тя твой

и негов, и неин... и мой!

© Лили Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??