24.09.2020 г., 10:30 ч.

Тишина Безкрайна 

  Поезия » Любовна
407 1 0

Ти навярно си сега миг от тишина безкрайна.
Не усещаш ли това, прекрасна моя ти омайна.
Разделени, аз и ти от спомени болезнено изречени.
Разделени, аз и ти от спомени, но съдбите ни остават си предречени.
Нима не чувстваш, мило мое, същото и ти?
Как ли, мило мое, да сме двама – аз и ти?
Всяка вечер те сънувам, твоят образ във сърцето ми гори.
Но не знае, мило мое, как мъката по теб да потуши?
Какво ли чувства твоето сърце сега,

дали е като моето да бие в ритъма на любовта?
Всеки би ти завидял за красотата ти безкрайна.
Но разбери, че за един си единствената най-омайна.
Една-едничка си ми на света и обещавам ти завинаги да вярвам във това.

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??