22.08.2007 г., 8:58 ч.

Тишина и спокойствие!!! 

  Поезия
660 0 13

Утихнаха виковете
за помощ от безсилие.
Замлъкнаха молбите,
отхвърлени със безразличие...
И сменят се сезоните,
а за мен е вечна зима.
Мълчат във мен мечтите,
аз погубих себе си.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??