22 ago 2007, 8:58

Тишина и спокойствие!!! 

  Poesía
661 0 13

Утихнаха виковете
за помощ от безсилие.
Замлъкнаха молбите,
отхвърлени със безразличие...
И сменят се сезоните,
а за мен е вечна зима.
Мълчат във мен мечтите,
аз погубих себе си.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??