6.09.2014 г., 15:23 ч.

Тишина ми е нужна... 

  Поезия » Бели стихове
965 0 1

Тишина ми е нужна...

Единствено...

Само...

За да мога за миг

да затворя очи

и за миг да заспя

преди пътя за Никъде –

свят невидим,

в зеница на прилеп побран...

Свят на сини надежди

и думи отвлечени...

Свят на принцове бедни

и правдиви лъжи...

Свят на тъжни принцеси, 

безтронно издигнати

в очите на слепи

от гордост орли...

Този свят ме зове –

ярко свети зората му.

Знам, че някъде там

очакваш ме Ти...

Тишина ми е нужна

преди пътя ми само...

Само миг...

Или два...

Да затворя...

Очи...

 

04.02.2014

© Надежда Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много хубаво пишеш...
    Радвам се, че коментарът на Таня ме доведе при думите ти.
Предложения
: ??:??