28.02.2014 г., 1:14 ч.  

Тишината в нас 

  Поезия » Любовна
556 0 2

Тишината в Нас е Сбъдване,
на мечтите преродени,
в нашите Изгряващи Сърца!
Тя кристално е кълбо,
във което се Оглеждаме,
с Теб и нашата Любов
цялото във Светлина,
с нежно-крехки Обещания,
с ласки, пърхащи крила -
ненаситни пеперуди,
и прекрасни изумруди,
от ръцете полудели,
за дълбока взаимност,
за копнежно Сливане,
с Теб, Вселената и мен!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??