14.03.2019 г., 9:30 ч.

Титаник потъва 

  Поезия » Гражданска
236 1 6

Титаник потъва,

оркестърът свири...

А някой мъдрува,

главата си вири.

 

Евра той опъва

от банки фалшиви.

Народът гладува?

Овце сговорчиви!

 

Животи търгува,

краде кат' за двама.

Какво, че потъва?

Каква ти тук драма?

 

Титаник потъва!

Какво ли му дреме,

нали той пирува!

За айсберги време...

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??