Всяко нещо има начало,
минава време - свършва и край!
Така не трови се за щяло-нещяло,
слагай точка - така отговор дай!
Точката малка игрите решава.
Точката черна обръща света.
В раздели, в мъки - безмълвна застава,
спряла без време на сърцата гласа.
Трудно в живота поставяме точки
и ги заместваме с питанки все,
а вместо тях, без скоби и монолози,
просто точка да сложим и...
отговор "НЕ"!
© Nina Toshich Всички права запазени