Димят цигарите ни –
двете, една до друга,
като в магичен ритуал
и чашите искрят щастливо
със вино, в което огън си налял.
Очите ти изгарят в нежност.
Стопяваш ме от топлина!
А душите предусещат
- така се случва любовта!
Сърцата ни в едно се сливат
и в танца на телата ни кръжат
и ти ме виждаш толкова красива
за сетен път - като за първи път...
И съм любима, твоя изначално
и без преструвки и без суета
в едно привличане фатално
събрахме свойта самота.
И без да бъда с тебе
тази вечер,
аз знам, че ти -
на мене си обречен,
на мене си обречен!
!
© Станислава Дайлянова Всички права запазени