2 июл. 2010 г., 15:41

Точка на пресичане 

  Поэзия » Любовная
543 0 1

Димят цигарите ни –

двете,  една до друга,

като в магичен ритуал

и чашите искрят щастливо

със вино,  в което огън си налял.

Очите ти изгарят в нежност.

Стопяваш ме от топлина!

А душите предусещат

                                                   -  така се случва любовта!

Сърцата ни в едно се сливат

и в танца на телата ни кръжат

и ти ме виждаш толкова красива

за сетен път -  като за първи път...

И съм любима, твоя изначално

и без преструвки и без суета

в едно привличане фатално

събрахме свойта самота.

И без да бъда с тебе

тази вечер,

аз знам, че ти -

на мене си обречен,

на мене си обречен!

!

 

© Станислава Дайлянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??