1.12.2017 г., 0:05 ч.

Роден от спомена за твоите пръсти 

  Поезия » Любовна, Еротична
647 1 0

Погален пак от вятър сладострастен
роден от спомена за твойте пръсти
изтръпвам пак от сутрешния студ.

 

Какво бих дал за да останем двама
в завивката дарила ни с уют?

 

Дъхът ти кара ме да се почувствам луд.

 

Какво от туй, че съм със страст прочут?

Виж - болката ми става по-голяма...

 

Изтръпвам пак от сутрешния студ
роден от спомена за твоите пръсти,
погален пак от вятър сладострастен...

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??