7.04.2007 г., 10:12 ч.

Тогава! 

  Поезия
753 0 6

* * *
Когато от голяма стана пак дете
и протегна длани, за да скрия изгрева...
Когато на Земята легне мрак
и слепите се спрат, за да погледат слънцето...
Когато чуя песента на немите
и запея с тях за неизвестното...
Когато срещна глух
и той дочуе мислите ми...
Тогава!... Чак тогава
      ще си позволя
             да те обичам...
Защото ще съм пак дете...

© Ели Сидерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??