29.06.2017 г., 16:13 ч.

Тогава когато 

  Поезия » Любовна
758 0 0

Тогава, когато 

ръката му ме потърси и ме намери

тихо заспала в мекото на възглавницата.

Тогава, когато

желанието му ме залее и ме изпълни

с коравата нежност на мъжкото му начало.

Тогава...,

в главата ми избухват звезди

и се раждат вселени.

Тогава ,когато

ръцете му рисуват път за сълзите ми.

Тогава, когато

ме гали с очи като опит за нежност.

Тогава...,

го наричам със име...,Любов.

© Мария Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??