Тогава, когато
ръката му ме потърси и ме намери
тихо заспала в мекото на възглавницата.
Тогава, когато
желанието му ме залее и ме изпълни
с коравата нежност на мъжкото му начало.
Тогава...,
в главата ми избухват звезди
и се раждат вселени.
Тогава ,когато
ръцете му рисуват път за сълзите ми.
Тогава, когато
ме гали с очи като опит за нежност.
Тогава...,
го наричам със име...,Любов.
© Мария Иванова All rights reserved.