22.12.2018 г., 22:25 ч.

Той 

  Поезия » Любовна
872 1 1

ТОЙ

 

Най-скъпи са ми онези минути,
които прекарвам скрито със тебе,
уж само говорим, а сърцето препуска
и душата ми, жадната, пее.

 

Най-желани са ми онези докосвания,
които опъват гърба, като струна,
уж без да искаш, но душата докосва,
и сърцето ми спира в безвремие...

 

И очите ти търся, очите ти пъстрите,
и косата, косата ти черната,
това твое, красиво, мъжко присъствие,
убива, убива момичето в мене!

 

...и търся със жажда,
да пия докосване....

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??