11.08.2009 г., 16:49 ч.

Той е... 

  Поезия » Любовна
1500 0 10

Той е този, който съзирам

сутрин, щом отворя очи.

Той е този, при който се скривам

и в най-ужасните дни.

Той е този, който разбира

моите чуВства, без дума една,

той е този, който намира

в тъмното за мене лъч светлИна.

Той е този, Който целува

косите ми тайно в нощта.

Но е и Този, който диктува

и най-строгите за мен правила.

Той е този, кОйто ще страда

повече от мен, когато боли,

пред мен ще събоРи всяка преграда,

но по страшния път пръв ще върви.

Той е този, без който не мога

и дъх един да поема дори.

Той е този, с който няма тревога,

той е слънцето в моите дни!

© Зорница Събева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??