26.01.2011 г., 12:19 ч.

Той е марков 

  Поезия » Хумористична
598 0 3

Той е марков.

Силен. Стилен. Адидаски.

Носи Прада, Гучи, Лагерфелд

и Вюитон.

Ненавижда живота втора ръка.

Ненавижда хората втора ръка.

Той има една ръка.

Една глава,

(какви ги говоря)

едно полукълбо

и с него мисли марково:

Роше, Лоран, Версаче...

 

А якето ми

е втора ръка.

Неговата липсваща.

Тази, с която изхвърля

ежедневните си гордости

от вчера.

Маркови.

Аз съм втората глава -

удар по златната стена

на марковото его.

И дясната половина

на човечеството.

13.01.2011.

 

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??