10.10.2009 г., 11:43 ч.

Той и тя 

  Поезия » Любовна
516 0 1

                      Той и тя

 

 

На сцената излизат той и тя,

измамени от нея - любовта.

Красиви моменти изиграват

и с много чувство се даряват.



Те с щастие и малко цвят

публиката канят в своя свят.

Но лъжата и тъгата идват

и пътя с черна мъка покриват.

 

 

Но всяка пиеса има край -

приключва земният рай.

Забравят на любовта адреса,

спуска се червената завеса.

© Десислава Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??