Той и тя
На сцената излизат той и тя,
измамени от нея - любовта.
Красиви моменти изиграват
и с много чувство се даряват.
Те с щастие и малко цвят
публиката канят в своя свят.
Но лъжата и тъгата идват
и пътя с черна мъка покриват.
Но всяка пиеса има край -
приключва земният рай.
Забравят на любовта адреса,
спуска се червената завеса.
© Десислава Стоянова All rights reserved.