29.05.2011 г., 16:20 ч.

Той не обича 

  Поезия » Друга
811 0 4

(на един Ицо)

 

Той не обича скучните недели.

Поезията не обича.

И хората, които се прехласват.

Защото е достатъчно практичен.

С приятели, когато се разделя,

отсича “чао” и повече не казва.

 

Напие ли се, си мълчи достойно

и никого не надприказва.

И онова, което знае, не споделя,

защото е за него равностойно

на всичко, за което не е чувал.

И май наистина не се преструва.

 

И винаги се питам как го прави!


2003-2011

© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??