18.11.2011 г., 10:23 ч.

Той не заслужава 

  Поезия » Друга
738 0 4

Колко дни теб съм чакала.

Колко сълзи за тебе съм изплакала.

Колко нощи мислех все за теб.

Колко усмивки от мене ти отне.

 

Не заслужаваше с теб да съм добра.

Да бъдеш ти за мен единствен на света.

Но от днес аз ти казвам “край”!

В сърцето ми за тебе място няма, знай!

 

Не от утре, а от днес

аз ще бъда на друг адрес.

Когато ми говориш, ще мълча,

и не ме очаквай вече пред входната врата.

 

Да мисля за теб – не желая!

Да плача за теб – забрави!
Щом до сега не забеляза, че те харесвах,

вратата отвън затвори и си върви!

 

Да страдам за теб аз не желая!

Мина твоето време, момче.

Сега е време да се усмихна

и да вървя със светещо от щастие лице.

 

Ако някога, някъде срещна някой като теб

и момиче друго като мене страда,

ще ú дам един съвет:

“Забрави го! Той не заслужава!”  

© Мария Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Ви, момичета!
  • Наречи го "мъж" и повече не го обиждай! Шегувам се, естествено. Хубаво пишеш, ще те следя за в бъдеще! Поздравления!
  • Ох, в момента и аз имам такъв един случай с такова едно момче... Май трябва да послушам съвета ти!
  • Един съвет и от мене: “Забрави го! Той не заслужава!”
    Много силно!
Предложения
: ??:??