18.12.2020 г., 17:21 ч.

Той те е чул 

  Поезия » За деца
675 0 2

Почиват си тревичките

зелени -

но скоро ще чуеш онзи

звън!

Ще видиш Дядо Коледа!

Елените!

Там, в най-вълшибният си

сън.

На сутринта ще отвориш

очички

и със забързани малки

крачета -

ще преобърнеш онези

терлички,

и Чудо - там ще ти бъде

мечето!

© Ивелина каменова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Сбъднат сън »

14 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??