Dec 18, 2020, 5:21 PM

Той те е чул 

  Poetry » For kids
673 0 2

Почиват си тревичките

зелени -

но скоро ще чуеш онзи

звън!

Ще видиш Дядо Коледа!

Елените!

Там, в най-вълшибният си

сън.

На сутринта ще отвориш

очички

и със забързани малки

крачета -

ще преобърнеш онези

терлички,

и Чудо - там ще ти бъде

мечето!

© Ивелина каменова All rights reserved.

The work is a contestant:

Сбъднат сън »

14 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??