28.06.2008 г., 8:03 ч.

Толкова... 

  Поезия
518 0 6

Толкова...

Толкова те обичам,

че чак отмалявам.

И някъде в мен свирят

над сто живи кавала.

Много нежно,

почти закачливо,

извиват песен любовна.

Запомни!

Теб те обича

последната

жива

МАГЬОСНИЦА!

 

© Маргарита Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??