29.10.2017 г., 0:23 ч.

Толкова е тихо ... 

  Поезия » Гражданска
885 2 3

Тишина. Спокойствие, и толкова е тихо.

Часовника не спира, секундите  брои.
Прозореца отварям, звезда ми се усмихва,

и времето е спряло, сякаш,  че стои.

 

Дълбока нощ е. Всичко е заспало.

За нещо се замислям, и нещо си шептя,

а после се усмихвам, придръпвам одеялото.

Душата ми заспива, и тръгва по света ...

© Александър Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??