9.10.2009 г., 17:15 ч.

***(толкова неща ми даде) 

  Поезия
1058 0 11

Толкова неща ми даде,

а  после ги отне,

бях сит, сега съм гладен,

поставен съм на колене.

 

Трябва ли любов да прося

или да послушам гордостта -

хиляди въпроси,

смущават ми съня.

 

Не знам какво се случи

и никога не ще узная.

Да те обичам се научих -

как сега да те забравя…

© Виктор Горов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??