Толкова си близо, а си тъй далечен,
във времето преплел душа и чар.
Изстрадано красив, но истински обречен
да носиш в длани приказно любовен дар.
Към спомена възвръщам се с надежда
да пия с шепи от извор на страстта.
Мечтаната надежда ме отвежда
да чезне мойто бъдеще във самота.
© Събина Стефанова Всички права запазени