Толкова си мога,
толкова си мога, братче,
толкова си мога.
Още не го дигам с хапче,
не използвам дрога.
С к'во да се похваля, брат,
с к'во да се похваля?
Т'ва е само, само, брат,
друго, друго няма.
Толкова си мога,
толкова си мога, маце,
толкова си мога.
Дето мина, дето кацна,
действам, като дрога.
С к'во да се похваля, брат,
с к'во да се похваля?
Т'ва е само, само, брат,
друго, друго няма.
Толкова си мога,
толкова си мога, булка,
толкова си мога.
Времето със мен е дълго,
не ти трябва дрога.
С кво да се похваля, брат,
с кво да се похваля?
Тва е само, само, брат,
друго, друго няма.
Толкова си мога,
толкова си мога, дами,
толкова си мога.
Стига за Оскар и Грами,
дар е туй от Бога!
С кво да се похваля, мила,
с кво да се похваля?
Само с тази мъжка сила,
друго, друго няма!
26.08.2023.
© Георги Каменов Всички права запазени
Аз, моята, тук, на показ, я показвам 🤣
Мерсаж, Катя 🤣