12.01.2018 г., 10:00 ч.

Топене от любов 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
985 0 1

Разтапям се когато ме погледне,
но с онзи нежен поглед.
Разтопявам се при неговия допир.
Разтопявам се щом
видя добрината му.
Разтопявам се, веднага, 
всеки път щом ме заговори.
Разтопявам се, когато се усмихне.
Разтопявам се щом го видя с книга.
Разтопявам се когато е до мен.               
Разтопявам се щом ми каже "здрасти".
Разтопявам се, 
така както слънцето топи снега.

Разтапям се, когато ми прошепне

онези две вълшебни думи "Обичам те".
Разтапям се, винаги,
освен когато си тръгне и каже чао, тогава вече сърцето ми е счупено, и на хиляди парченца.
И отново превърнато в лед, до следващия път щом го видя...

© Gabriela Gesheva Всички права запазени

Благодаря на тези,  които харесват произведенията ми 🌞💛

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??