4.09.2018 г., 9:05 ч.

Топка 

  Поезия » За деца
947 1 0

Имам топка гумена - червена,

с нея тупкам си по пода.

Често кара се съседа,

сутрин чака ме пред входа.

 

Имам топка гумена - игрива,

с нея тичам по тревата.

Даже крие се в коприва,

вчера парнах си ръката.

 

Имам топка гумена - щастлива,

с нея лягам на дивана.

Тя до мене тихичко заспива,

в сън унесена засмяна.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??