Имам топка гумена - червена,
с нея тупкам си по пода.
Често кара се съседа,
сутрин чака ме пред входа.
Имам топка гумена - игрива,
с нея тичам по тревата.
Даже крие се в коприва,
вчера парнах си ръката.
Имам топка гумена - щастлива,
с нея лягам на дивана.
Тя до мене тихичко заспива,
в сън унесена засмяна.
© Хари Спасов All rights reserved.